eZverimex

Nákupní košík
je zatím prázdný

Křeček džungarský
Phodopus sungarus

Základní informace

Obecná charakteristika
Malý hlodavec pocházející původně ze stepí jižní a střední Sibiře.
Délka těla: 8-10cm Délka ocasu 1cm Hmotnost: 35-50g.

Způsob života
Aktivní Hlodavec ve volné přírodě žije v menších skupinách, v podzemních norách. Neupadá do zimního spánku pouze na zimu přebarvuje kožíšek.
Dožívá se přibližně dvou let.

Rozmnožování
Březost se pohybuje okolo 18-22 dnů, počet mláďat od 3 do 10.

Potrava
Zelenina, ovoce, semena, části rostlin.


25,- Kč

Doporučené zboží

0,- Kč