eZverimex

Nákupní košík
je zatím prázdný

Veverka Finlaysonova
Callosciurus finlaynsonii

Základní informace

Obecná charakteristika
Veverka je přibližně 20cm dlouhá s 25cm dlouhým ocasem. Váha okolo 250g
Ve volné přírodě se vyskytuje na území Vietnamu, Laosu, Barmy a Thaiska.

Způsob života
Většinu svého života tráví na stromě v párech nebo menších skupinách. Je aktivní ve dne, především ráno.

Rozmnožování
Obvykle mívá 2-4 mlláďata.

Potrava
Semena, ovoce, drobný hmyz.


Skladem Cena
Mladí
Střední
Velcí

Doporučené zboží

0,- Kč